7635 Pécs, Málics Ottó út 1/3.
+36 (72) 510 125
info@hoteltherapia.com
Book Now
Hotel Therápia ***superior, A kosaras rejtekhely
Hotel Therápia ***superior, A kosaras rejtekhely

Az elmúlt hétvégén tartották a Killik László Női Magyar Kupa döntőt Pécsett, a Lauber Dezső Városi sportcsarnokban. A továbbjutást követően városunk női kosárlabdacsapata, a PEAC-Pécs szállodánkban készült a folytatásra. A csapatok sűrű programja alapján célunk a megfelelő pihenés, a regenerálódás biztosítása volt a lányok részére.

Ennek érdekében vonult a PEAC –Pécs „rejtekhelyre” szállodánkba, ahogy Boris Maljkovic vezetőedző nyilatkozott.

Rekreációs szolgáltatatásaink közül a cryoszauna jelentett hatékony segítséget, de természetesen a gyógytornára is szükség volt a 3 mérkőzéses igénybevétel közben.

Nem csak a hazai csapat, hanem más klubok is szívesen éltek, élnek a lehetőséggel, hogy a Hotel Therápia ***superior falai között a már említett fagyszauna, vagy akár a hullámmasszázs jótékony hatásait kóstolgassák.

A csapat tagjai örömmel fogadták a mecseki napsütéses tavaszt a szálloda teraszán. A hotel menedzsmentje, a csapat vezetésével egyetértésben sportolóknak összeállított, ezzel együtt séfünk által ízletesen elkészített menüsorát kínálta a sportolóknak. A szálloda teljes személyzete kitett magáért: „Minden kívánságunkat lesték” – ahogy Fűrész Diána, a hazaiak egyik kiválósága mondta. A gyönyörű idő, valamint zöld környezet a mentális pihenésről is gondoskodott.

Lányok! Örömmel láttunk vendégül benneteket! Frissüljetek legközelebb is Nálunk!

Hajrá PEAC! Hajrá Pécs!

2017-04-02 20.15.44

Comments are closed.