7635 Pécs, Málics Ottó út 1/3.
+36 (72) 510 125
info@hoteltherapia.com
Book Now
Vendéglátás
Home > Vendéglátás

Vendéglátás

Éttermünk, teraszunk és bortrezorunk gyönyörű erdei környezetben, a város zajától távol – szállodánk részeként – várja a kedves Vendégeket! Vendéglátásunk egész évben üzemel, igény szerinti nyitva tartással, előre bejelentkezéssel.

A vendégek számára a recepció egyben drinkbárként és kávézóként is üzemel. Szállóvendégeink a 24 fős éttermünkben gazdag büféreggeliből választhatnak. Teraszunk tavasztól- őszig folyamatosan üzemel. Kültéri gázmelegítők és pokrócok még hidegebb időben is kellemessé teszik a hűvösebb estéket. Speciális grill berendezésünknek köszönhetően 20 főig grill partik megrendezését is vállaljuk. A szálloda pincéjében kialakított trezorok a borkedvelőknek is tartogatnak különlegességeket. Borlapunkat itt tekinthetik meg: Therapia borlap

webgalamb vacsora

Vállaljuk 20 főig születésnapi, esküvői partik, üzleti ebédek, bankett, keresztelő, osztálytalálkozó, leány-, legénybúcsú vagy akár egyéb családi és baráti események lebonyolítását. Lehetőség van borvacsorára, ahol bortrezorunkból kiválasztva kerülnek a magyar borászok (Villány, Szekszárd, Pécs, Tokaj stb.) minőségi borai.Kérésre összeállítunk menüsort, melyet a nyugalmat árasztó Mecsek öreg tölgyfái és fenyői között fogyaszthat el. Konyhánkban magas színvonalú Sous vide technológiával és kiváló alapanyagokból készülnek ételeink.

A szálloda étterme átalakítható konferenciateremmé, amely alkalmas – 35 fő részére – tudományos és ismeretterjesztő előadások, továbbképzések, csapatépítő tréningek lebonyolítására. Az prezentációkat nagyméretű plazma televízió, projektor, vetítővászon és hangosítás segíti.