7635 Pécs, Málics Ottó út 1/3.
+36 (72) 510 125
info@hoteltherapia.com
Book Now
Étterem
Home > Vendéglátás > Étterem

Az egészség központú szemlélet, nem csak szállodánk szolgáltatásiban, hanem éttermünk, szendvicsbárunk kínálatában is megjelenik. Ételeinket minőségi alapanyagokból, tartósítószer, hozzáadott állományjavítók és ízfokozók nélkül készítjük. Igény esetén paleo, gluténmentes, laktózmentes és egyéb diétát követő vendégeink számára külön figyelmet fordítunk az alapanyagokra.

Szolgáltatásaink:

  • Bőséges büféreggeli (kávé, tea, gyümölcslé, müzli, joghurt, lekvár, gyümölcs, péksütemény, hidegtál, zöldségtál, meleg reggeli) : 7.00-10.00
  • Grillterasz (tavasztól őszig)
  • Bortrezor (Az alábbi régió boraiból választhat: Villány, Siklós, Szekszárd, Balaton, Tokaj, Eger) Therapia borlap
  • Rendezvények lebonyolítása 35 főig (nyugodt, csendes környezet) Igény esetén bármilyen ételt elkészítünk
  • Konferencia szervezés
  • Különtermünk ideális üzleti tárgyalások, zártkörű rendezványek lebonyolítására

Éttermünk, teraszunk és bortrezorunk gyönyörű erdei környezetben, a város zajától távol – szállodánk részeként – várja a kedves Vendégeket! Vendéglátásunk egész évben üzemel, igény szerinti nyitva tartással, előre bejelentkezéssel. Szállóvendégeink a 24 fős éttermünkben gazdag büféreggeliből választhatnak, igény esetén félpanziós ellátást biztosítunk.

Teraszunk tavasztól- őszig folyamatosan üzemel. Kültéri gázmelegítők és pokrócok még hidegebb időben is kellemessé teszik a hűvösebb estéket.

 

Kellemes, meghitt környezetben