7635 Pécs, Málics Ottó út 1/3.
+36 (72) 510 125
info@hoteltherapia.com
Book Now
Rendezvények
Home > Vendéglátás > Rendezvények

A sikeres rendezvények záloga a színvonalas programok összeállításában rejlik alkalmazkodva a vendégek igényeihez: karambol biliárd, grillezés a mediterrán teraszon, tematikus vacsorák, bor és pálinkakóstoló, csoportos Nordic Walking túrák, villányi bortúrák és a széles körű egészségügyi és rekreációs szolgáltatások közül választhatnak Vendégeink.

_IMG7439

A Hotel Therapia-ban páratlan környezetben, tapasztalt, felkészült kollégákkal tesszük feledhetetlenné rendezvényét. Legyen szó családi összejövetelről, eljegyzésről, keresztelőről, céges eseményről 25-30 főig vállaljuk a rendezvény lebonyolítását. Recepciónk egyben kávézóként és bárként is működik, igazi olasz kávékkal, hazai pálinkákkal és borokkal várjuk Vendégeinket. A Hotel Therapia saját trezorjában a borkedvelők maguk választhatják ki a kívánt italokat. Borlapunkat itt tekintheti meg: Therapia borlap

A szálloda mérete 12 szobájával alkalmas több napos rendezvények lebonyolítására is, így kizárólag az Ön vendégei számára tudjuk biztosítani szállodánkat, ezzel még különlegesebbé téve az eseményt.